Колеги извинявайте че толкова късно се включвам. Има ли още местенца в хотела? Поздрави
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпроси относно "пролетен събор 2014"
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщениеКой ще идва с деца и колко са големи?
Аз ще водя дъщеря си - на 9 год.
Предполагам: малкото багерче; малкият Пинко; на Снвжка и Серафим сладураната...
Обичайните заподозрени.Last edited by mordohy; d.m.y г., 17:20.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Чакай след малко ще ти звънна да говорим,че ми трябваш и ще ти обянся.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Ами аз ще съм още от петък там в пълен комплект. В събота след обед предполагам, че ще е обичайната простотия!
Настаняване, а после обяд някъде, с тренировки за вечерта
А вечерта...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Здравейте,похода ще бъде до хотнишкия водопад.Желая ви приятно прекарване,за жалост няма да имам възможност да присъствам,а причината е основателна и тя е не леко белодробно заболяване,което ме мъчи от месец и лечението ми е още 4 месеца.Има малка вероятност да прескочим в събота за малко,но не е сигурно.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Там има и екопътека.
Иво, бързо да се оправяш!
Малката ми Алфистка ще носи радиоуправляемо Порше 911 ГТ2.
Мордохи...
Айде до утре.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПристигнали до момента"
mordohy
fhtsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
Comment